Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Tagjaink az Ifjú Szakemberek Ankétján

2024. április 8.

Április 5–6-án Egerben, a Szent István Hotelben került megrendezésre a 2024. évi Ifjú Szakemberek Ankétja (ISZA). A rendezvény célja, hogy a 35 év alatti fiatal geológusok és geofizikusok bemutassák legfrissebb kutatási eredményeiket, valamint hogy megismerkedhessenek egymással. Az előadók többek között az ELTE-ről, a Miskolci Egyetemről, a Szegedi Tudományegyetemről és a Debreceni Egyetemről, illetve különféle szakmai szervezetektől (pl. MOL, SZTFH) érkeztek. Idén 6 szekcióban összesen 28 előadás hangzott el, valamint 13 posztert is megtekinthettek a résztvevők. Az előadásokat 6 tagú szakmai zsűri, illetve a szakmai szponzorok megbízottjai értékelték.

A TEKH Szakkollégiumot a következő tagok képviselték: Mohamed Elbalawy, Hadeer Hassan, Balassa Csilla, Ahmed Abdeldaim, Evane César Joao de Cunha. Karunkról nem szakkollégista hallgatók is jelen voltak: Mekker Julianna, Kárpi Marcell, Pap József, Ali Ahmed Mohieldain Ali, Edoson Manuel Ernestois. A miskolciak közül többen is részesültek szakmai szponzorok által odaítélt különdíjban.