Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

4 tagunk is a díjazottak között a Miskolci Egyetem fenntarthatósággal kapcsolatos pályázatán

2023. május 22.

2023. május 18-án először rendezték meg a Miskolci Egyetemen a Miskolc Campus Forum Green and Smart nevet viselő üzleti konferenciát. Ebből az alkalomból az Universitas Miskolcinensis Alapítvány és a Miskolci Egyetem pályázatot hirdetett – „Légy Te a Fenntarthatóság Nagykövete!" címmel – az Egyetem hallgatói részére, hogy a fiatalok is gondolkodjanak, hogyan működtethető egy egyetem fenntarthatóan.

A pályázatra négy tagunk, Kaposvári László Tamás, Rafael Valadez Vergara, Aidan Birimbi Bagaine és Rebecca Nambooze Mutumba is nyújtott be pályamunkát. (László két, nem szakkolis hallgatótársával közösen, Farkas Rékával és Takács Ádámmal.)

László csapata pályamunkájának címe: ReEgyetem – reformok a fenntarthatóbb egyetemért.

Rafael pályamunkájának címe: Imagine a sustainable University! Where would you like to study? Why would you stay here to study in this region? (Képzelj el egy fenntartható egyetemet! Hol szeretne tanulni? Miért maradnál itt tanulni ebben a régióban?).

Aidan és Rebecca pályamunkájának címe: Sustainable University (Fenntartható egyetem).

Aidan és Rebecca pályamunkáját III. helyezéssel, László csapatának munkáját II. helyezéssel, Rafael dolgozatát pedig I. helyezéssel jutalmazta a zsűri.

Gratulálunk a kiváló eredményhez!